dissabte, 28 d’abril del 2018

Per què encara no hem anat a Mart?

En primer lloc perquè Mart està a 500 milions de quilòmetres, és a dir, un mínim de 6 mesos de viatge amb la nostra tecnologia actual. Malgrat tot, en el moment més proper a la Terra només es troba a 59 milions de kilòmetres, però el moviment dels planetes no ajuda a aprofitar aquesta drecera.

Es podria aprofitar la distància del periheli per escurçar el viatge?


La sortida de coets de la Terra segueix essent un repte tecnològic.

Es podria millorar la seguretat en la sortida de la terra? O reduir la gran pressió que pateixen astronautes i aparells?

Les radioacions estelars i els vents solars a l'espai danyen greument la salut dels astronautes i el funcionament dels aparells.
Es podrien millorar les proteccions contra les radiacions solars?

La pols, ja de per sí molesta a la Terra, és terrible a Mart. La pols danya tots els sistemes electrònics i a Mart és una constant. Però especialment greus són les grans tempestes capaces de crear densos núvols de pols de quilòmetres d'alçada i que es poden estendre per una gran part del planeta.
Podriem trobar un sistema efectiu de protecció a la pols? Es podrien prevenir les tempestes?

Les comunicacions amb una nau que viatgi a Mart triguen molt en arribar. Es possible que quan arribi una senyal d'auxili a la Terra d'una tripulació a Mart... ja sigui massa tard.
Es podrien millorar les comunicacions?
En resum:

Espero els vostres comentaris!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada