divendres, 28 de febrer del 2020

S-ISOLATION part 5/5

S-ISOLATION (Sustainable Isolation)

El nostre prototip

L'anàlisi dels nostres experiments demostren la viabilitat de la nostra innovació. Les opcions de millora que plantegem són:

  • Millorar el grau de triturat dels plàstics mitjançant una empresa que ens pugui oferir aquest servei. Hem contactat, per exemple, amb l'empresa ACTECO i amb ALIGOPLAST que s'encarreguen de la gestió de residus de plàstic i tenen diferents trituradores segons la duresa dels plàstics.

  • Millorar l'aglutinant emprat. Hem contactat amb l'Associació Espanyola de Fabricants de Coles i Adhesius (ASEFCA) i ens han indicat que seria possible el desenvolupament d'un aglutinant que enganxi i tingui porositat a l'hora.

  • Un altra possibilitat hauria estat escalfar els plàstics al punt just per que comencin a foner-se només per adherir-se entre ells. Limitacions tècniques no ens han permès explorar aquesta idea. 

  • També hem provat d'envasar el nostre aïllant al buit obtenint. Però el resultat no ha estat concloent degut a les limitacions tècniques que teniem per envasar al buit una peça tan gran.



Les activitats d'STEM Pallars reben el suport de l'Ajuntament de la Pobla de Segur i de la Diputació de Lleida.

Resultat d'imatges per a "logo ajuntament pobla de segur""
Resultat d'imatges per a "logo diputacio de lleida""

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada