dijous, 31 d’octubre del 2019

Sortida BARCELONA – ARQUITECTURA CONTEMPORÁNEA 22@



Inscriu-te!!!

Amb el Pla 22 @, aprovat per l'Ajuntament durant l'any 2000, va començar la transformació del barri del Poblenou, transformant aquest districte industrial en un innovador on l'arquitectura contemporània es barreja amb el patrimoni industrial.

El projecte 22 @ Barcelona transforma dues-centes hectàrees de sòl industrial al Poblenou en una àrea nova que ofereix espais moderns per a la concentració estratègica d'activitats intensives basades en el coneixement. Aquesta iniciativa és també un projecte de renovació urbana i un nou model de ciutat. La combinació de conservació del patrimoni industrial i edificis innovadors d'arquitectes contemporanis li donarà la millor vista de la Barcelona del segle XXI.

El 2004 es va organitzar el Fòrum Universal de les Cultures a Barcelona. L'àrea costanera va ser desenvolupada per acollir l'esdeveniment, el qual va cobrir un total de 30 hectàrees entre el Port Olímpic de Barcelona i Sant Adrià de Besòs, i va culminar el programa de regeneració urbana iniciat pels Jocs Olímpics de 1992.

Gaudeix d'aquest tour a la ciutat de Barcelona pel districte del 22 @ i el Fòrum. Els nostres tours estan centrats en l'arquitectura i són perfectes per a amants de l'arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d'estudiants.

Gaudeix amb STEM Pallars de la ciència i la tecnologia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada